Felnőttképző nyílvántartási szám: B/2020/000589      Felnőttképző engedély szám: E/2020/000166

info@totaltening.hu

Gyakornoki program megvalósítása a Totál Tréning Kft.-nél GINOP-5.2.4-16-2017-01485

• Tevékenységünk minőségbiztosítási rendszerét és a szakmai munka eredményességét folyamatosan mérjük és tökéletesítjük, felelősséget vállalva mind vezetői, mind munkavállalói szinten a rendszer működtetéséért és fejlesztéséért.

 

• A rendszer teljesítményét és a minőségcélok teljesülését évente értékeljük az intézmény vezetőségének bevonásával.

 

• A minőségpolitikában és a vezetőségi átvizsgálásban megfogalmazott célok megvalósításához rendelkezésre bocsátjuk a szükséges erőforrásokat.

 

• Figyelembe vesszük, és kielégítjük a képzésben részt vevők, a munkáltatók, Megrendelők- a munkatársak és az oktatók felnőttképzéssel kapcsolatos igényeit, valamint az elégedettségmérésen és a helyesbítő tevékenységeken keresztül figyelembe vesszük és beépítjük a képzésben résztvevők véleményét a minőségbiztosítás megvalósításába.

 

Kedvezményezett neve: „TOTÁL TRÉNING; Oktatási Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatás összege: 29 978 932 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt rövid összefoglalója:

 

Vállalkozásunk 1996.11.28. napján alakult, 100%-ban magyar tulajdonú (3 természetes személy) családi vállalkozás. A „TOTÁL TRÉNING” Kft. fő tevékenysége az „M.n.s. egyéb oktatás”, melynek keretén belül elsődlegesen a felnőttképzési tevékenység keretében folytatott szakmai képzés (különféle szakmai területeken, szakmacsoportokban) és a nyelvoktatás (döntően angol nyelvi képzés) a domináló tevékenység. . A nyelvoktatáson belül társaságunk elsődlegesen angol nyelvi képzést végez, hagyományos, bevált módszerek valamint a kor követelményeihez igazodó korszerű technikákkal, metodikával (Leon-line:

tanulj angolul online, online angol nyelvtanfolyam interaktív angollal, S.O.S angol: azonnali segítség pl. prezentáció elkészítéséhez). Tevékenységünkkel elő kívánjuk segíteni a résztvevők aktív idegen nyelv ismeretének és használatának fejlődését munkavállalásuk, magánéletük, illetve külföldi utazásaik során. Tanfolyamaink folyamatosan indulnak, ingyenes szolgáltatásokkal várjuk a tanulni vágyókat (szintfelmérő teszt, online-offline angol bemutatóóra). Vállalkozásunk egyéb szolgáltatásokat is végez, melyek között a pályázati, PR- és marketing tanácsadás, pályázati menedzsment és ügyviteli szolgáltatások váltak meghatározóvá az évek során. A cég tulajdonosainak döntése alapján egy új, a korábbi tevékenységekhez nem kapcsolódó szolgáltatással kívánunk megjelenni a piacon, mégpedig

a zöld felület karbantartással, amelyhez a jelen pályázati konstrukció keretein belül foglalkoztatni kívánt gyakornokok jelenthetik a tevékenység alapját. A cég jelenlegi alkalmazotti létszáma két fő, amely az új tevékenységi kör bevonásával, illetve jelen pályázat kedvező elbírálása esetén jelentősen bővül a közeljövőben. Vállalkozásunk gazdálkodása stabil, a megfelelő vezetői szemlélet alkalmazásával 2014-ben éves nettó árbevételünk 75.916 eFt volt, 2015-ben ez a szám 98.927 eFt-ra növekedett, valamint üzemi tevékenységünk eredménye több mint kétszeresére - a 2014. évi 22.934 eFt-ról a 2015. évi 51.675 eFt-ra növekedett. A Totál Tréning Kft. 20 éve működő, elsősorban szolgáltató cég, stabil állandó partnerkörrel. A tervezett HR fejlesztés a meglévő partnerek részéről érkező igények felmérése alapján biztos megbízást, így rendkívül hosszú távú munkát jelent vállalkozásunknak, az újonnan felvett munkavállalóink foglalkoztatásának évekre szóló

biztosítása mellett. Az ügyviteli szolgáltatásfejlesztést részben külső megbízásokra alapozva, részben pedig saját felnőttképzési tevékenységünk bővülésének adminisztratív támogatása indokolja. A zöldfelület karbantartás, mint új szolgáltatás cégünk palettáján, piaci igények folyamatos figyelemmel kísérése alapján kerül bevezetésre. A HR fejlesztés kapcsán 10 fő gyakornokot kívánunk foglalkoztatni hosszú távon. Négy főt adminisztratív, míg hat főt fizikai munkakörben. Az adminisztratív beosztású leendő alkalmazottak elsősorban adatrögzítési, az általunk ndított nyelvi tanfolyamokkal kapcsolatos adminisztrátori feladatok ellátásában vesznek részt, míg a fizikai alkalmazottak fő tevékenységei a parkok, kertek, valamint ültetvények gondozása, növények ültetése, metszés, fűnyírás és egyéb ehhez a szakterülethez kapcsolódó feladatok ellátása. Mindhárom, a pályázati konstrukció keretében kijelölt vállalati gyakornoki kapcsolattartó több éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek a cégnél. Szaktudásuk kiterjed a projekt során megjelölt feladatok mindegyikére. Az adatrögzítés, adminisztrációs feladatok vonatkozásában vállalkozásunk megbízóinak igényei alapján végezzük a feladatokat, ennek gyakorlati és elméleti elsajátítását a tanfolyami

adminisztrációban, a tanfolyamszervezői beosztásban évek óta aktív tevékenységet folytató kollégák biztosítják a leendő gyakornokaink számára. A zöld felület karbantartás tevékenységi körben alkalmazandó új munkavállalóink szakmai vezetését, betanítását és menedzselését a növénytermesztés területén szerzett több éves gazdálkodói múlttal rendelkező, arany kalászos gazda végzettségű személy látja majd el. A beszerezni kívánt eszközök tekintetében mind az adminisztratív, mind pedig a fizikai foglalkoztatott gyakornokok munkavégzésével kapcsolatos eszközöket tervezünk beszerezni. Az adminisztratív munkavállalók részére leginkább az informatikai kellékek és irodai bútorok szükségesek, míg a zöldfelület karbantartást végző gyakornokok számára robbanómotoros fűkaszát, metszőollókat, láncfűrészt, földfúrót és egyéb a tevékenységhez kötődő gépeket.

 

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.01.24.

 

Gyakornoki program megvalósítása a Totál Tréning Kft.-nél GINOP-5.2.4-16-2017-01485